top of page

Mesebeli fürdőszobájáért, 

KÉRJEN AJÁNLATOT!

Sikeres üzenetküldés

+36 (20) 450 9258

MÁRVÁNY ÉS GRÁNIT FÜRDŐSZOBA PULTOK, MOSDÓPULTOK

Az Angyalkő Kft. kőfaragó mesterei vállalják az Ön elképzeléseinek megfelelő minőségi, természetes kövekből készült mosdópultok, márvány és gránit fürdőszoba pultok gyártását, helyszíni beépítését. A fürdőszoba otthonunk egyik legintimebb része, ahol fontos, hogy a meghittség, a komfort és a tisztaság érzését kapjuk. A fürdőben a fürdőszoba pultoknak, mosdópultoknak használható természetes anyagok elsősorban a gránitok és a keményebb márványok.

 

Az elvárásunk egy számunkra esztétikus, ugyanakkor kedves, világosabb vagy sötétebb tónusú, márvány vagy gránit fürdőszoba pult, ami a helyiség többi részével egységben egy egészt alkot.  Egy olyan egészt, ahol jól érezzük magunkat. Akár az Ön legkülönlegesebb, legegyénibb igényei szerint megtervezett, megálmodott márvány, vagy gránit pultokat, is elkészítik kőfaragó mestereink. Az anyagokkal, természetes kövekkel szemben támasztott követeléseink megegyeznek más pultokéval. Legyen ellenálló azt ért hatásokkal szemben, vízkő, tisztító szerek, pipere termékek, más vegyszerek. Ezt a mesterek a befejező műveletek során a pultok impregnálásával érik el.

 

A természetes kövek voltak mindig is a hagyományos burkolatok ha fürdőkről beszéltünk. Gondoljunk csak az ókori társadalmak fürdőire. Sok közülük máig fent maradt és egyedi kőburkolataik töretlenül gyönyörködtetik a szemet. Mi lehetne az Ön számára jobb választás a természetes kőből, gránitból vagy márványból készült fürdőszoba pultoknál, mosdópultoknál? Amennyiben kérdése merülne fel állunk rendelkezésére.

 

Egyedi, természetes kőburkolattal ellátott fürdőszoba pultjával, márvány vagy gránit mosdópultjával kapcsolatos kérdésekkel, árajánlat végett keressen minket az angyalko@gmail.hu email címen vagy a 06 (20) 450 9258-s  telefonszámon.

Üdvözlettel:

Angyalkő Kft.

"Álmok kőből"

NYITVATARTÁS:

Hétfő - Péntek

08:00 - 16:00

Szombat és Vasárnap

Zárva

ELÉRHETŐSÉGEK:

2234 Maglód,

Ady Endre utca 25

angyalko@gmail.hu

 

06 (20) 450 9258

06 (20) 331 6570

Átadott munkáink, híreink a

FACEBOOK-on

Iratkozzon fel! Mesebeli fürdőket alkotunk!

MÁRVÁNY ÉS GRÁNIT PULT ÁRAINK FÜRDŐKBE

Fürdőszoba-pult-árak

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓ FÜRDŐSZOBAI MÁRVÁNY, GRÁNIT PULT RENDELÉSHEZ (*)

 

Az árak az élmegmunkálásokat, kivágásokat nem tartalmazzák!

Az árak a vízzáró lábazatot nem tartalmazzák!

Az árak a kiszállás díját csak Budapesten és környékén tartalmazzák!

Az árak IRÁNYÁRAK, pontos árajánlatot minden esetben csak személyes felmérés alapján adunk!

Különleges igények, nem megfelelő munkakörülmények esetén az árak módosulnak!

Az árak bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

 

Az árváltoztatás és elírás jogát fenntartjuk. A megrendelés fizetési kötelezettséget von maga után!

 

 

bottom of page