top of page

Elkészítjük álmai konyháját! 

KÉRJEN AJÁNLATOT!

Sikeres üzenetküldés

+36 (20) 450 9258

GRÁNIT KONYHAPULTOK, KONYHAI MUNKALAPOK

Cégünk, az Angyalkő Kft., vállalja egyedi gyártású, minőségi, természetes kövekből készült konyhai munkapultok, gránit konyhapult burkolatok gyártását rövid határidővel, igény esetén szállítással és helyezéssel. Otthonunk legfontosabb része és egyben a családi élet központja a konyha. A konyhában töltjük a legtöbb közös időt, ezért a funkcionalitáson túl az esztétikusság is fontos. A konyhabútor a lakás legfontosabb eleme,  a konyhapult, a konyhabútor burkolata pedig a legfőbb dekorációs elem.

 

A mai igényeknek megfelelően természetes anyagok széles palettája áll rendelkezésünkre, hogy gránit vagy márvány konyhapultjukat egyedivé varázsoljuk. Olyanná, melynek használhatósága és látványa megfelel napjaink elvárásainak. A konyhapultokat, a gránit és márvány munkafelületeket illetően a legfőbb igények: a szennyeződésekkel szembeni ellenálló képesség, a könnyű takaríthatóság, hőállóság és a karcállóság. A választás terhe minden esetben a vásárlót terheli, hiszen nem mindegy, hogy milyen anyagot választ konyhapultnak. Ha tudják mik az igényeink és elvárásaik, a választás már sokkal könnyebb. Ebben igyekszünk Mi is a segítségükre lenni.

 

A természetes, bányászott anyagok, a hagyományos márvány és gránit konyhapult burkolatok strapabírók, praktikusok, elegánsák és egyszerűen szépek. A gránit keménysége a gyémánttal vetekszik, a márvány és mészkő pedig a keményebbtől egészen a puhább, lyukacsosig beszerezhető. A bányászattól és kőfaragók eljárásaitól függően több szín és minta, természetes erezet érhető el akár egy, azonos anyag tekintetében is. Nincs két egyforma darab, még ugyanazon kőtömbből való vágás esetén sem. A gránit és márvány kövek megmunkálása vizes technológiás gyémántszerszámokkal történik. Ez rendkívül összetett, odafigyelést igénylő folyamat, de ezáltal a kőfaragó mesterek szinte bármilyen formát képesek kialakítani természetes kövekből. Az így elkészült munkapultok víz- és hőállók, érintésre örökké hideg felszínt adnak. A gránit gyakorlatilag karcolhatatlan. A márvány már kényesebb, ám sima, fényes, nem tapadó felszíne verhetetlen. Hihetetlenül tartós, hosszú életű pultfelszínt adnak.

 

Egyedi, természetes kőburkolattal ellátott márvány és gránit konyhapuljával kapcsolatos kérdésekkel, árajánlat végett keressen minket az angyalko@gmail.hu email címen vagy mobiltelefonon a 06 (20) 450 9258-s számon.

 

Üdvözlettel:

Angyalkő Kft.

"Álmok kőből"

NYITVATARTÁS:

Hétfő - Péntek

08:00 - 16:00

Szombat és Vasárnap

Zárva

ELÉRHETŐSÉGEK:

2234 Maglód,

Ady Endre utca 25

angyalko@gmail.hu

 

06 (20) 450 9258

06 (20) 331 6570

Átadott munkáink, híreink a

FACEBOOK-on

Iratkozzon fel! Mesebeli konyhákat alkotunk!

GRÁNIT PULT ÁRAINK KONYHÁKBA

Konyhapult-árak

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓ KONYHAI GRÁNIT KONYHAPULT RENDELÉSHEZ (*)

 

Az árak az élmegmunkálásokat, kivágásokat nem tartalmazzák!

Az árak a vízzáró lábazatot nem tartalmazzák!

Az árak a kiszállás díját csak Budapesten és környékén tartalmazzák!

Az árak IRÁNYÁRAK, pontos árajánlatot minden esetben csak személyes felmérés alapján adunk!

Különleges igények, nem megfelelő munkakörülmények esetén az árak módosulnak!

Az árak bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

 

Az árváltoztatás és elírás jogát fenntartjuk. A megrendelés fizetési kötelezettséget von maga után!

 

 

 

bottom of page