top of page

GRÁNIT SÍRKÖVEK, MÁRVÁNY SÍRKÖVEK ÉS ÚRNAKÖVEK

Az Angyalkő Kft. munkatársai vállalják egyedi gyártású, kiváló minőségű, gránitból készült sírkövek és úrnakövek gyártását, sírkövek felújítását, átdolgozását. Kőfaragás keretén belül vállaljuk domborművek, szobrok, motívumok sírkőre faragását rövid határidővel, igény esetén szállítással és helyezéssel.

 

Egyes (szimpla), dupla sírkövek, úrnasírok, valamint kripták készítése a helyszíni felméréstől, tervezéstől a szállításig és helyezésig. Számos, kiváló minőségű márvány- és gránitanyagból dolgozunk. Kőfaragó kollegáink a kornak megfelelően, de a hagyományokat betartva biztosítják Önnek az elvárt minőséget. A sírkövek, síremlékek, úrnakövek kiválasztásakor szakképzett kollégáink mindenben állnak rendekezésére. Munkatársaink személyre szabott megoldásokkal és ajánlatokkal várják a kedves érdeklődőket Budapesttől mindössze 15 percre, bemutatótermeünkben, Maglódon. Készletről történő vásárlás esetén jelentős kedvezményeket biztosítunk.

 

Sírkő rendelések során igyekszünk ügyfeleinknek a maximális nyugalmat biztosítani. Megrendeléseket a lehető legegyszerűbben, gyors ügyintézéssel, rugalmasan kezeljük. Segítségére leszünk a megfelelő sírkövek, síremlékek kiválasztásában az Ön által megadott szempontok alapján!

 

Egyedi, természetes kőburkolatból készült sírkövekkel, úrnakövekkel kapcsolatos kérdésekkel, árajánlattal kaocsolatban keressen minket az angyalko@gmail.hu email címen vagy mobiltelefonon a 06 (20) 450 9258-s számon.

 

 

bottom of page