top of page

GRÁNIT LÉPCSŐK, LÉPCSŐBURKOLATOK, MÁRVÁNY FALBURKOLATOK

Készíttessen Velünk olyan egyedi, tartós, rendkívül szép, az Ön ízlésének megfelelő, természetes kőből készült márvány vagy gránit lépcsőket, falburkolatokat, melyek az idő múlásával sem veszítenek pompájukból!

 

Köszönhetően az anyagmegmunkálásnak, szinte bármilyen meglévő, és bármilyen tervezés alatt lévő márvány lépcsőt, vagy gránit lépcsőt elkészítünk. Helyszíni felmérésünk után a lépcsők helyezése során egy tökéletesen oda illő felületet fog kapni.

 

A különféle élmegmunkálásoknak köszönhetően pedig, a legapróbb részletekig Ön döntheti el, milyen is legyen az átadott munka. A lépcsők biztosítása, csúszásmentesítése is rendkívül fontos szempont, melynek kivitelezését igény szerint, természetesen vállaljuk. Lehetősége van egy olyan köztes megoldást választani, amely szintén lehetővé teszi a márvány és gránit lépcsők csúszásának mérséklését. Ez nem más, mint a lépcsők felületének kisebb mértékben történő csiszolása. A lépcső hasonlóan fényes lesz, de a legfinomabb csiszolási lépések elhagyásával kevésbé fog csúszni. 

 

Egyedi, természetes kőburkolattal ellátott márvány és gránit lépcsőkkel, teljes falburkolatokkal, márvány vagy gránit fali díszekkel kapcsolatos kérdésekkel, személyre szabott árajánlat végett keressen minket az angyalko@gmail.hu email címen vagy mobiltelefonon a 06 (20) 450 9258-s számon.

bottom of page