top of page

GRÁNIT ÉS MÁRVÁNY PÁRKÁNYOK,  KÖNYÖKLŐK

Válassza minőségi, rendkívül szép és tartós, márvány és gránit ablakpárkányainkat, könyöklőinket. Otthona megérdemli a tartós szépséget!

 

Lehetősége van a helyszínen megvárni, vagy még aznap átvenni egyedi méretű ablakpárkányait, könyöklőit. Ön elhozza telephelyünkre a méreteket, közösen kiválasztjuk melyik gránit vagy márvány anyag lesz az Ön számára a leginkább megfelelő, majd Mi a hozott méretek alapján legyártjuk, élmegmunkáljuk a darabokat.

 

Igény szerint a párkányok, könyöklők helyszínre történő szállításást és helyezését is biztosítjuk, hogy biztosan minőségi, időtálló munka készüljön.

 

Telephelyünkön rengeteg olyan táblás és egyéb, akár maradvány anyagból is választhat melyek jelentős kedvezménnyel elérhetőek, így Ön olcsóbban jut ugyan ahhoz a mintához, minőséghez.

 

Egyedi, természetes kőburkolatból készült márvány és gránit ablakpárkánnyal, könyöklővel kapcsolatos kérdésekkel, személyre szabott árajánlattal kapcsolatban keressen minket az angyalko@gmail.hu email címen vagy mobiltelefonon a 06 (20) 450 9258-s számon.

bottom of page