top of page

GRÁNIT ÉS MÁRVÁNY KANDALLÓK KÉSZÍTÉSE

Cégünk, az Angyalkő Kft. vállalja egyedi gyártású, minőségi, természetes kövekből készült márvány és gránit kandallók, kandalló burkolatok készítését, igény szerint szállítását és helyezését.

 

A kandalló, vagy a kandallót burkoló márvány, gránit lapok otthonunk, nappalink ékkövei. Hatalmas dekorációs értékkel rendelkeznek, meleget adnak, és pontosan egy olyan kellemes, bensőséges hangulatot teremtenek, amit mindenki szeretne érezni otthon.

 

A kandalló anyagául választott márvány vagy gránit, köszönhetően a széles választéknak tökéletesen illeszkedni fog nappalija hangulatához, hűen fogja tükrözni stílusát. Ön kiválasztja az anyagot, a többi a Mi dolgunk. Helyszíni felmérésünk során levesszük a méreteket, műhelyünkben a mérteknek és igényeknem megfelelően elkészítjük a választott gránit vagy márvány kandallót, melyet, ha Ön szeretné otthonához szállítjuk és helyezzük.

 

Egyedi, természetes kőből készült, márvány és gránit kandallójával, kandalló burkolatával kapcsolatos kérdésekkel, személyre szabott árajánlat végett keressen minket az angyalko@gmail.hu email címen vagy mobiltelefonon a 06 (20) 450 9258-s számon.

bottom of page